cea mai buna pizza

Votata CEA MAI BUNA PIZZA din Satu Mare

cea mai buna pizza

In urma sondajului realizat de cei de la ObiectivSM, Vatra de Pizza a fost votata ca fiind pizzeria cu cea mai buna pizza din Satu Mare.

Intr-adevar Vatra de Pizza ofera un mix unic de produse si servicii de calitate. Acest mix a reusit sa propulseze afacerea in fruntea clasamentului pizzeriilor din Satu Mare. Ingredientele de foarte buna calitate de pe pizza, impreuna cu o livrare PREMIUM, ne-au ajutat sa livram rapid o pizza autentica, asa cum ne place noua sa mancam.

Rezultatul sondajului ne alimenteaza pasiunea de a face o pizza cu adevarat buna. Folosim ingrediente de top, care sunt departe de a fi cele mai ieftine. Suntem dispusi sa platim pretul corect pentru acestea, iar rezultatul este unul pe masura.

INGREDIENTE PROASPETE

Un alt aspect care dorim sa fie cunoscut de clientii nostri este ca toate ingredientele pe care le folosim sunt PROASPETE. Nu folosim nimic congelat si totul este creat de noi in house.

INGREDIENTE PROASPETE

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Echipa Vatra de Pizza este formata din oameni alesi foarte atent, care impartasesc valorile companiei. Fiecare departament lucreaza in armonie cu celelalte si impreuna creeaza cea mai apreciata pizza din Satu Mare.

Pentru ca pizza sa ajunga la tine rapid si sa fie calda si gustoasa, o intreaga echipa de profesionisti colaboreaza pentru a forma un sistem eficient. Imbunatatim permanent acest sistem si ne adaptam cerintelor tale, pentru a iti oferi o experienta unica de food delivery, in premiera in Satu Mare.

LIVRARE VATRA DE PIZZA

Prin VATRA DE PIZZA, am pus nevoile tale inaintea alor noastre si am creat ceea ce tu ai nevoie: o pizza BUNA, livrata RAPID, pentru un pret CORECT.

Le multumim clientilor nostri pentru sustinere si ne bucuram ca va putem oferi pizza coapta pe vatra, la cele mai inalte standarde de calitate.

Citeste si tu AICI articolul scris de cei de la ObiectivSM

Sătmărenii au votat cea mai bună pizza din oraș – bătălia a fost mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *